fbpx

OSTALE INFORMACIJE

GLAVNA BLAGAJNA- VHOD – INFO TOČKA
Glavna blagajna (glavni festivalski vhod ) in info točka je odprta:
v četrtek, 2.07.2020 od 12.00 do 2.00
v petek, 03.07.2020 do sobote 04.07.2020 od 09.00 do 02.00
v nedeljo, 05.08.2020 od 09.00 do 12.00
VRAČILO DENARJA , IZGUBLJENI PREDMETI in OSTALE STVARI BODO MOŽNE V ČASU OBRATOVANJA INFO TOČKE

KAMPIRANJE
Kamp se odpre v četrtek, 2.07.2020 ob 12.00 uri. Kamp se zapre v nedeljo, 05.07.2020 ob 12.00 uri.
Za kampiranje v festivalskem kampu morate imeti eno od vstopnic za kampiranje zraven pa tudi vstopnico za festival. Kampiranje ni možno brez veljavne festivalske vstopnice ali enodnevne vstopnice. Če imate enodnevno vstopnico, lahko kampirate samo 1 dan.

CASTLE CAMP
Pravila CASTLE CAMPA:
- Cena jena osebo za vse dni festivala
- v CASTLE CAMPU si postavite svoj šotor
- za vstop v kamp potrebuje vsaka oseba tudi FESTIVALSKO ali ENODNEVNO vstopnico
- dovoljen vnos pijače in hrane
-dovoljena uporaba manjšega žara in kuhalnika
- parkiranje avtomobilov je organizirano zunaj prireditvenega prostora in je na lastno odgovornost
- PREPOVEDAN VNOS NEVARNIH PREDMETOV IN STEKLA!!!
- ELEKTRIKE NE ZAGOTAVLJAMO! ( agregat ni dovoljen )

CASTLE GLAMPING ŠOTOR
Pravila CASTLE CAMPA:
-postavljen Canvas šotor 5 x 5m
- v šotoru so nameščene 4 postelje iz palet z 10cm debelo peno in posteljnino za udobno spanje
- obvezen enkratni nakup 4 vstopnic, saj je šotor za 4 osebe, ki bivajo skupaj
- za vstop v kamp potrebuje vsaka oseba tudi FESTIVALSKO ali ENODNEVNO vstopnico
- dovoljen vnos pijače in hrane
- dovoljena uporaba manjšega žara in kuhalnika
- parkiranje avtomobilov je organizirano zunaj prireditvenega prostora in je na lastno odgovornost
- kavcija na prizorišču 30 EUR na osebo za šotor in opremo
- PREPOVEDAN VNOS NEVARNIH PREDMETOV IN STEKLA!!!
- ELEKTRIKE NE ZAGOTAVLJAMO! ( agregat ni dovoljen )
Kampiranje je na lastno odgovornost, organizator festivala v nobenem primeru ne prevzema nikakršne odgovornosti!

KAMPIRANJE Z 1-dnevnimi VSTOPNICAMI
Za kampiranje potrebujete vstopnico za kamp, vendar je kampiranje možno le do naslednjega jutra do 11. ure po potrditvi vstopnice za festival. Prostor za kampiranje je potrebno zapustiti do 11. ure!
OB VSTOPU V KAMP BO POTREBNO PLAČATI EKOLOŠKO TAKSO, KI BO ZNAŠALA 3 EUR NA OSEBO!

OTROCI
Za otroke, mlajše od 12 let, je vstop brezplačen. Prosimo, upoštevajte, da otroci lahko vstopijo na festivalsko območje le, če so v spremstvu starša ali zakonitega skrbnika - z veljavno vstopnico za Castle festival. Otroci vseh starosti so zelo dobrodošli na našem festivalu, vendar bodite odgovorni starši ali zakoniti skrbnik in poskrbite, da vaši otroci vedno nosijo zaščito pred zvokom. Uporaba opreme za varovanje sluha je obvezna; zato vas moramo opomniti, da bo vsakdo, ki bo poskušal kršiti to zelo strogo pravilo, odstranjen z območja festivala s prepovedjo vstopa, brez kakršne koli nadaljnje razlage.
NEZAŽELJENE STVARI V KAMPU IN NA FESTIVALU, HKRTI TUDI PREPOVEDANE:
- vnos steklovine
- vnos nevarnih predmetov
- agregat
- živali
- droge
- predmeti, ki se lahko uporabljajo kot izstrelki
- noži in seveda, vse vrste orožja

BANKOMAT IN POS TERMINALI
Bankomat se nahaja v vasi Petrina na bencinski črpalki Petrol, ki je oddaljena 2 km od prizorišča festivala. Skupaj z banko bomo tesno sodelovali z namenom zagotoviti, da bo bankomat vedno imel dovolj denarja za naše obiskovalce. Festival pa bo opremljen tudi s POS – terminali, preko katerih boste lahko polnili svojo festivalsko kartico, ki bo edino plačilno sredstvo na festivalu.

CASTLE PLAČILNA KARTICA/PLAČILA
Castle festival bo imel brezgotovinski plačilni sistem - Castle plačilno kartico. Ob prihodu na festival ali kasneje si boste priskrbeli svojo plačilno kartico, na katero boste lahko naložili denar. Na prizorišču bodo postavljene CASH točke, kjer boste lahko kadarkoli nalagali denar na svojo plačilno kartico. Ob prvem nalaganju denarja vam bomo odšteli 9 EUR, od tega gre 3 EUR za uporabnino sistema, 3 EUR za ekološko takso- plačate jo le v primeru, če ste nastanjeni v enem od festivalskih kampov in 3 EUR za kavcijo kartice. Ko boste vrnili kartico vam vrnemo 3 EUR kavcije.
Vračilo neporabljenega denarja bo možno samo na GLAVNI blagajni pri vhodu na prizorišče festivala. Pozorni bodite na delavni čas blagajne!

DEPOZIT ZA KOZAREC
Za vsak kozarec (kozarec, plastenko ) je potrebno položiti depozit 1 € , ki se zaračuna vaši Castle plačilni kartici. Vsakič, ko naročite "prvo" pijačo, se bo vaši Castle plačilni kartici zaračunal depozit 1 €. Za vsako naslednjo pijačo, v primeru, da imate svoj uporabljen kozarec s seboj, vaši Castle plačilni kartici ne bomo zaračunali novega depozita. Osebje lokala vam bo preprosto dalo novega z vsako naslednjo pijačo.
Da bi dobili svoj polog za kozarec nazaj, morate prinesti svojo Castle plačilno kartico in prazen kozarec na mesto za odlaganje kozarcev, kjer bo vaš depozit za kozarec naložen na vašo Castle plačilno kartico. Število praznih kozarcev/plastenk se mora ujemati z zneskom depozitov, ki so bili zaračunani Castle plačilni kartici in na vašo Castle plačilno kartico lahko dobite naloženo samo ujemajoče se število kozarcev in depozitov za kozarce.

ELEKTRIKA
Električne energije ne zagotavljamo. Agregati so prepovedani.

ZEMLJEVID FESTIVALA
Zemljevid festivala v visoki ločljivosti bo na voljo pred pričetkom festivala.

FESTIVALSKO BLAGO IN BLAGO NASTOPAJOČIH
Na uradni Castle prodajni stojnici bo na voljo omejena izdaja majic festivala Castle in drugih Castle izdelkov ter blaga nastopajočih.

PRVA POMOČ
Točka prve pomoči je odprta 24 ur na dan v času festivala, od četrtka,0 2.07.2020 od 12.00 ure do nedelje, 05.07.2020 do 12.00 ure.

HRANA IN PIJAČA
Na stojnicah z hrano vam bodo na voljo različne vrste hrane in pijače dobre kakovosti, primerne glede na količino in ceno. Poleg tega vam ponujamo tudi nekaj vegetarijanskih jedi. V kampu bomo nudili tudi brezplačno pitno vodo.
Pomembno pravilo!: NOBENE PIJAČE IN HRANE NE BO MOŽNO PRENAŠATI IZ KAMPA NA FESTIVALSKO PRIZORIŠČE, tudi če ste jo kupili v kampu. Ko enkrat zapustite prizorišče, ni možno vstopiti nazaj s polnim kozarcem ali plastenko enako velja za hrano. Prosimo upoštevajte to pravilo.

SMETI IN ZABOJNIKI ZA SMETI
Poskusite ohraniti festivalsko območje in okolico čisto. Uporabljate zabojnike za smeti, ki bodo postavljeni na celotnem območju festivala in upoštevajte tudi označene zabojnike za recikliranje.
Vsi ki boste nastanjeni v CAMU FESTIVALA, boste dobili vrečke za smeti – uporabljajte jih!

INVALIDI – UPORABNIKI INVALIDSKIH VOZIČKOV
Uporabniki invalidskih vozičkov ali drugi fizično prizadeti /ovirani judje imajo prost vstop na festival – njihov spremljevalec pa mora imeti veljavno festivalsko kakor tudi vstopnico za kamp, če bo bival v kampu. Na voljo bodo toaletni prostori, ki so dostopni invalidom. Na prizorišču se obrnite na varnostno osebje, ki vam bo z veseljem pomagalo. Upoštevajte, da bomo ob prihodu zahtevali uradno zdravniško potrdilo!

INFO TOČKA, IZGUBLJENO IN NAJDENO
Festivalska info točka, ki se nahaja na vhodu, ponuja osnovne informacije o festivalu, kot so informacije o vrstnem redu in morebitnih menjavah in o vseh ostalih novicah, povezanih s festivalom. Tam lahko tudi predate stvari, ki ste jih našli ali pustite sporočilo, če ste nekaj izgubili. Na festivalski info točki je tudi predstavnik festivala, ki bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja, pritožbe ali ideje o varnosti na območju festivala. Tudi, če se želite samo zahvaliti ali reči nekaj lepih besed, vas vabimo, da nas obiščete. Z veseljem vam bodo pomagali ali prisluhnili.

Odpiralni časi:
v četrtek, 2.07.2020 od 12.00 do 2.00
v petek, 03.07.2020 do sobote 04.07.2020 od 09.00 do 02.00
v nedeljo, 05.08.2020 od 09.00 do 12.00

TRŽNICA NA CASTLE FESTIVALU
Tukaj bo več različnih društev, trgovinic ponujalo zanimive izdelke, oblačila, usluge in podobno. Tržnica se bo nahajala na poti od glavnega odra proti plaži in kampu festivala.

PARKIRANJE
Ob prihodu z avtomobilom sledite oznakam za "Castle Parking”, ki so že postavljene ob glavni cesti proti festivalskem območju. Parkiranje je dovoljeno le na določenih mestih, zato upoštevajte navodila osebja za varovanje parkirišča. Parkiranje je brezplačno, vendar za avtomobile in krajo ne odgovarjamo. Ker so določeni parkirni prostori oddaljeni 2 kilometra od prizorišča in kampa, bomo za vas in vašo prtljago organizirali prevoz.

HIŠNI LJUBLJENČKI
Psi in druge živali NISO dovoljene na festivalskem območju! Vsakdo, ki bo poskušal kršiti to zelo strogo pravilo, bo odstranjen z območja festivala s prepovedjo vstopa brez kakršne koli nadaljnje razlage.
Prosimo, da odgovorno ravnate z vašim hišnim ljubljenčkom in ga pustite doma (ali v katerem koli pasjem hotelu ali skrbništvu, kjer jim bo zagotovljena potrebna nega).

FOTOGRAFIRANJE
Fotografiranje je dovoljeno samo za osebno uporabo. Prav gotovo razumete, da zaradi pogodbenih obveznosti uporaba profesionalne foto opreme, kot so bliskavice, video kamere in podobno, obiskovalcem na festivalskem območju NI dovoljena. Za posedovanje in uporabo takšne opreme brez veljavne fotoakreditacije velja kazen ali prepoved vstopa na območje festivala.

PREPOVEDANI PREDMETI
Na območju festivala in kampa je prepovedan vnos: steklenic, odprtega ognja, trdih drog, predmetov, ki se lahko uporabljajo kot izstrelki, nožev in seveda, vseh vrst orožja in drugih predmetov, ki jih je mogoče tako uporabiti. Pustite te stvari doma. V nobenem primeru z njimi ne boste mogli priti na festivalsko območje! Seveda, lahko s seboj v kamp prinesete jedilni pribor, vendar ne na območje odra!

TVEGANJE UDELEŽENCEV
Vsak obiskovalec na festivalu sodeluje na lastno odgovornost. Poleg tega je vsak obiskovalec dolžan skrbeti za svojo lastno varnost. Obiskovalec je tudi odgovoren za premoženje, ki ga prinese s seboj. Organizator, Intralite d.o.o., ni odgovoren za nobeno izgubljeno ali poškodovano premoženje! Organizator, Intralite d.o.o., tudi ni odgovoren za kršitve slovenske zakonodaje, kraje, poškodbe ali škode, ki jih povzročijo tretje osebe v času festivala.

POLNJENJE GSM-a
Polnjenje telefonov bo možno prek najema POWER BANK polnilcev na INFO točki. Poln power bank boste lahko prevzeli v festivalski trgovini, zanj vam bomo pobrali 10 eur kavcije. Ko boste vrnili power bank, vam vrnemo 7 eur, 3 eur pa zaračunamo uporabnino. Če power banka ne vrnete, se smatra, da ste ga kupili.

SANITARNI OBJEKTI
Prosimo vas, da toaletni prostori in prhe ostanejo čisti, tako da jih lahko drugi ljudje uporabijo za vami! Na območju kampa bodo sanitarije in tuši.

VARNOST
Navodila varnostnega osebja se ne smejo upoštevati prostovoljno, ampak obvezno! Prosimo, da se izogibate nesmiselnemu nadležnemu ravnanju, da se bodo vsi počutili prijetno!

TRGOVINA
V festivalskem kampu bomo postavili lastno trgovino. V njej bomo ponujali: nujne stvari za higieno, artikle povezane z kampiranjem, nekaj pijače in hrane.

PLAVANJE
Plavanje in drugi športi so na vašo lastnost odgovornost. Organizator festivala zagotavlja, da je na območju glavne festivalske plaže na voljo profesionalni reševalec iz vode.

VSTOPNICE
Vstopnice za Castle festival lahko kupite na vseh prodajnih mestih EVENTIMA. Ne kupujte vstopnic od nepooblaščenih prodajalcev, saj so lahko ponarejene. Z njimi vstop ne bo možen. Ne slikajte in objavljajte svojih vstopnic, ker vam kdo lahko ukrade črtno kodo in jo izkoristi za svoj vstop.

VHOD ZA MEDIJE IN NASTOPAJOČE
Vhod za medije in nastopajoče se nahaja na glavnem vhodu.
v četrtek, 2.7.2020 od 14. do 22.ure.
v petek, 3.8.2019 do sobote 4.8.2019 od 09. do 24.00 ure

Na naših straneh uporabljamo piškotke za zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
Več informacij Ok