BON21

Da, z BON21 je možno kupiti festivalsko in kamp vstopnico, lahko pa tudi dobroimetje za hrano in pijačo.

Za nakup z BON21 izpolnite tale obrazec: https://bit.ly/3oldp7P. V roku 7 delovnih dni po opravljenem nakupu vam po e-pošti pošljemo potrdilo s katerim na vhodu festivala prevzamete festivalsko zapestnico.

Ne. Z enim bonom je možno kupiti le eno festivalsko in eno kamp vstopnico + dobroimetje. Ni možen nakup npr. dveh festivalskih vstopnic z enim bonom, saj je vstopnica kupljena z BON21 vezana na posameznika in ni prenosljiva.
Seveda. POMEMBNO – kolikor gre za prenos bona se lahko unovči le celotna vrednost bona, torej 100€.

KAMPIRANJE

V kamp je dovoljeno prinesti manjšo plinsko jeklenko, ki tehta manj kot 2kg ali plinsko kartušo. Butanske jeklenke težje od 2kg niso dovoljene!

Za nakup z BON21 izpolnite tale obrazec: https://bit.ly/3oldp7P. V roku 7 delovnih dni po opravljenem nakupu vam po e-pošti pošljemo potrdilo s katerim na vhodu festivala prevzamete festivalsko zapestnico.

Ob vstopu v kamp bo potrebno plačati ekološko takso, ki bo znašala 5€ na osebo.
V kampu ni na voljo elektrike, bo pa na voljo polnilnica, kjer bo možno napolniti telefon in druge elektronske naprave. Vnos agregatov je prepovedan.
Ne. Parkiranje je organizirano zunaj prireditvenega prostora in je dovoljeno le na uradnih parkiriščih festivala, zato upoštevajte navodila redarjev. Parkiranje je brezplačno, vendar za avtomobile in krajo ne odgovarjamo. Zaradi varnosti je spanje v avtomobilih strogo prepovedano!
Da, kamp vstopnica velja za eno osebo, zato si mora vsak obiskovalcev, ki želi kampirati kupiti svojo.

Kamp se odpre v četrtek, 4. avgusta ob 10. uri. Z nakupom dodatne opcije ”zgodnji prihod” pa lahko vstopite v festivalski kamp že v sredo od 10. ure naprej.

Kamp se zapre v nedeljo ob 12. uri. 

Ne. Kampiranje ni možno brez veljavne festivalske vstopnice oz. enodnevne vstopnice. Če imate enodnevno vstopnico, lahko kampirate samo 1 dan, seveda v kolikor imate še kamp vstopnico.
Na festivalskem območju bodo stojnice s ponudbo različne hrane in pijače. Na voljo bodo tudi zajtrki.
Na festivalskem območju ne bo trgovine. Najbližji bencinski servis je oddaljen 2km, najbližja trgovina pa več kilometrov.

GLAMPING

Accordion Content
Ob nakupu glamping vstopnice vam pripada postavljen Canvas šotor 5 x 5m v katerem so nameščene 4 postelje iz palet z debelo peno in posteljnino za udobno spanje.
Ne. Za Glamping je obvezen nakup 4 vstopnic hkrati, saj je šotor namenjen 4 osebam, ki bivajo skupaj.

AVTODOMI / KOMBIJI

Accordion Content

Vsekakor se bomo potrudili, da bodo na voljo mesta za avtodome, ampak v tem trenutku tega še ne moremo obljubiti. Vas bomo o vseh novostih obveščali sproti. 

Električni priključek in priključek za vodo nista na voljo. Vnos agregata in plinskih jeklenk prepovedan. Za obiskovalce z avtodomi/kombiji veljajo enaka pravila kot za navadno kampiranje

FESTIVAL

Za otroke, mlajše od 12 let, je vstop brezplačen. Otroci lahko vstopijo na festivalsko območje le, če so v spremstvu starša ali zakonitega skrbnika.

Na festivalu se bo za nakup hrane in pijače uporabljala festivalska plačilna kartica, ki bo tudi edino plačilno sredstvo. Festivalsko kartico prejmete na glavni blagajni in info točki, kjer jo lahko tudi napolnite z gotovino/plačilno kartico/Valujem.

Scroll to Top