KAMPIRANJE

V kamp je dovoljeno prinesti plinsko kartušo ter plinsko jeklenko do 2kg. Plinske jeklenke težje od 2kg niso dovoljene. 

Ne, odprt ogenj je v kampu strogo prepovedan! 

Ob vstopu v kamp bo potrebno plačati ekološko takso, ki bo znašala 5€ na osebo.

V kampu ni na voljo elektrike, bo pa na voljo polnilnica, kjer bo možno napolniti telefon in druge elektronske naprave. S seboj imejte lastne polnilne kable za telefone in ostale naprave. Vnos agregatov je prepovedan.

Ne. Parkiranje je organizirano zunaj prireditvenega prostora in je dovoljeno le na uradnih parkiriščih festivala, zato upoštevajte navodila redarjev. Parkiranje je brezplačno, vendar za avtomobile in krajo ne odgovarjamo. Zaradi varnosti je spanje v avtomobilih strogo prepovedano!
Da, kamp vstopnica velja za eno osebo, zato si mora vsak obiskovalcev, ki želi kampirati kupiti svojo.

Kamp se odpre v četrtek, 3. avgusta ob 10. uri. Z nakupom dodatne opcije ”zgodnji prihod” pa lahko vstopite v festivalski kamp že v sredo od 10. ure naprej.

Kamp se zapre v nedeljo ob 12. uri. 

Ne. Kampiranje ni možno brez veljavne festivalske vstopnice oz. enodnevne vstopnice. Če imate enodnevno vstopnico, lahko kampirate samo 1 dan, seveda v kolikor imate še kamp vstopnico.
Na festivalskem območju bodo stojnice s ponudbo različne hrane in pijače. Na voljo bodo tudi zajtrki.
Na festivalskem območju ne bo trgovine. Najbližji bencinski servis je oddaljen 2km, najbližja trgovina pa več kilometrov.

Ne. V vsakem primeru je potrebno imeti še kamp vstopnico.

FESTIVAL

Za otroke, mlajše od 12 let, je vstop brezplačen. Otroci lahko vstopijo na festivalsko območje le, če so v spremstvu starša ali zakonitega skrbnika.

Na festivalu se bo za nakup hrane in pijače uporabljala festivalska plačilna kartica, ki bo tudi edino plačilno sredstvo. Festivalsko kartico prejmete na glavni blagajni in info točki, kjer jo lahko tudi napolnite z gotovino/plačilno kartico/Valujem.

Parkiranje je možno le na označenih parkiriščih. Iz parkirišč do prizorišča je organiziran prevoz (mini bus).

GLAMPING

Accordion Content
Ob nakupu glamping vstopnice vam pripada postavljen Canvas šotor 5 x 5m v katerem so nameščene 4 postelje iz palet z debelo peno in posteljnino za udobno spanje.

Ne. Za Glamping je obvezen nakup 4 vstopnic hkrati, saj je šotor namenjen 4 osebam, ki bivajo skupaj. Ob glamping vstopnicah pa mora imeti vsak obiskovalec še kamp ter festivalsko vstopnico.